The Sims 4 Barnrumsprylar

Sätt fart på simmarnas fantasi med nya föremål som gör barnens rum mer personliga i The Sims™ 4 Barnrumsprylar. Samla och byt monsterkort, sen ger du dem liv i den elektroniska stridsstationen. Fixa ett dockteaterframträdande och berätta historier som roar familj och vänner. Visa upp dina barnsimmar med nya kläder och frisyrer som verkligen framhäver deras individuella stil.

UTVALT INNEHÅLL:

Skräddarsy barnrummen. Bygg barnrum med massor av stil! Tänd simmarnas fantasilåga med nya färgstarka möbler och dekorationer med teman, från rymdrobotar till roliga blommor.

Strid med monster. Samla och byt monsterkort med din sims magiska favoritvarelser. Använd korten i den elektroniska stridsstationen och ge dem liv när du utmanar dina vänner på riktigt spännande monsterdueller.

Ordna en föreställning. Med den helt nya dockteatern och lite fantasi kan simmarna berätta lustiga historier som roar en publik bestående av familj och vänner.

Massor med stil. Få trendiga, lekfulla kläder och frisyrer som framhäver barnens individuella stil eller visar deras besatthet över den senaste tonårsidolen!

MEDIA:
Kommentarer