The Sims 4 Småbarnsprylar

Ge dina småbarn nya sätt att uttrycka sin personlighet, bränna lite energi och skaffa kompisar, med The Sims™ 4 Småbarnsprylar. Klä dina småsimmar i olika bedårande klädstilar och söta frisyrer. Använd färgglad inredning för att bygga en lekplats utomhus, där småbarnen kan ha kul med sina kompisar i rutschkanan, tunnlarna och bollhavet.


UTVALT INNEHÅLL:

Klä dem i bedårande plagg. Uttryck småbarnens personlighet med nytt mode och nya frisyrer för pojkar och flickor. Välj bland olika överdelar, nederdelar och skor som visar upp deras unika stil. Klä dem i knasiga plagg, från t-shirts med fjärilsvingar till huvtröjor med djurmotiv eller till och med regnbågsmockasiner.

Lek och ha kul. Småbarn kan göra av med energi medan de har kul på olika lekplatsföremål. Små simmar kan hoppa ner i bollhavet med en kompis, glida nerför rutschkanan eller kravla genom färgglada tunnlar. Med lite fantasi kan småbarnen låtsas att de är pirater eller astronauter som utforskar rymden!

Ordna lekdejter. Bygg den perfekta lekytan i en lokal park eller trädgård, sen bjuder du över grannarna på en lekdejt! Småbarnen kan få nya kompisar och släppa loss medan föräldrarna fixar lekar, berättar historier och grillar barnens favoritmat.

MEDIA:Kommentarer