The Sims 4 Spadag

Skäm bort dina simmar med en dag i lyx, med The Sims™ 4 Spadag. Besök ett helt nytt Perfekt Balans-spa för att få en uppfriskande massage, eller jobba på den helt nya sundhetsfärdigheten med lite yoga. Efter ett avslappnande lerbad är det dags för en bastu där stressen svettas ut. Du får även en massa nya föremål och möbler som gör dina hus så sprängfyllda av lugn att simmarna inte kan låta bli att finna inre frid!




UTVALT INNEHÅLL:

Helt ny lokal: Perfekt Balans-spa. Den helt nya lokalen ger en lugn och välkomnande atmosfär, fylld med unika aktiviteter och anläggningar som laddar även de mest stressade simmars batterier. Välj mellan fyra färdigbyggda lokaler eller bygg en helt egen.

Fokusera på sundhet. Med den nya sundhetsfärdigheten kan simmarna bli mästare över sitt sinne, sin kropp och sina känslor. När simmarna förbättrar färdigheten genom yoga och meditation lär de sig att levitera och teleportera!

Massage. Ånga. Avslappning. Nu kan dina simmar få och ge olika massager, från reflexologi till stenmassage, som ger varierande fördelar. Slappna av och varva ner i den nya bastun, där busiga simmar kan ställa till med stinkande bus.

Sjunk in i bekvämlighet. Dina simmar behöver inte offra stil för komfort med den nya samlingen av eleganta och lediga kläder och frisyrer.

Bygg på zen-vis. Lägg till ett lerbad och ställ upp ett nytt akvarium med tropiska fiskar. Ta med alla avslappnande saker och möbler hem till din sim!

MEDIA:




Kommentarer