The Sims 4 Stadsliv

Längtar dina simmar bort från förorten? Uppfyll deras drömmar i staden San Myshuno där de kan hitta nya spännande kvarter, flytta in i en ny lägenhet, gå på roliga festivaler och mycket mer. I The Sims™ 4 Stadsliv får dina simmar uppleva nöjet och utmaningarna med att bo nära inpå andra simmar. Jobba dig upp från en liten lägenhet till en takvåning när dina simmar inleder en ny karriär!


UTVALT INNEHÅLL:

Utforska staden San Myshuno. Den här tätbefolkade staden har tillräckligt med unika kvarter för att din sim ska ha mycket att undersöka. Bli kreativ i konstkvarteren eller sjung på karaokebaren i modedistriktet. Kila över till kryddmarknaden och spela lite basket eller bjud över några vänner på lite TV-spelande efter en lång dag på kontoret bland skyskrapstopparna.

Upptäck livliga kulturfestivaler. Festivaler är bra möjligheter att berika dina simmars liv. Låt dem titta på gatuartister, delta i tävlingar och träffa en massa nytt folk. Kolla in curryutmaningen på Kryddfestivalen eller låt fyrverkerierna spraka under en het dejt på Romantikfestivalen.

Bo i lägenheter och kom närmare dina grannar. Massor av nya grannar innebär alla sorters möjligheter till relationer, både bra och dåliga. Din sim hittar kanske en ny bästis eller blir kär, och funderar på att ge denna någon en nyckel till sin lägenhet. Och hur är det med de där skränande grannarna och deras sena dansfester? Du måste välja hur du ska hantera dem – om du inte kan besegra dem ska du kanske bli en av dem.

Arbeta dig upp från startlägenhet till takvåning. Det kan vara knepigt att välja rätt lägenhet åt dina simmar. Du måste balansera charmen hos din första bostad med eventuella problem, som kackerlackor och läckande rör. Hjälp dina simmar att jobba sig upp till skyskrapans takvåning, med fantastisk utsikt och till och med en talande toalett!

Slå dig in på nya storstadskarriärer. Det finns alla sorters möjligheter i stan så se till att din sim utnyttjar dem. Som politiker kan din sim hålla dramatiska tal i kampen för en god sak. Kanske föredrar hen en mer förfinad karriär som mat- eller konstkritiker. Eller också kan hen inspirera massorna genom att arbeta med sociala medier.
Kommentarer