The Sims 4 Tvättstugeprylar

Nu kan dina simmar tvätta sina kläder och möblera med inredning i lantligt tema. Dina simmar kan säga farväl till smutstvätten och glida runt i skinande rena kläder medan de lever lantliv, med The Sims™ 4 Tvättstugeprylar.







UTVALT INNEHÅLL:

Tvätta dina plagg. Nu kan dina simmar samla ihop tvätten, fylla tvättmaskinen och kasta in kläderna i torktumlaren så de blir skinande rena. Uppgradera din tvättmaskin så den tvättar snabbare eller blir tystare och inte stör hushållet. Vill dina simmar leva lantliv? Låt dem handtvätta kläderna i ett tvättkar och hänga dem på tork för att få fläckfria plagg som gör grannarna gröna av avund.

Bygg ett lantligt hem. Förvandla dina simmars hus med rustik inredning som passar deras livsstil. Upptäck nya sätt att inreda hushållets rum med träbord och rottingmöbler. Lägg till dekorationer som färgstarka mattor och blomfyllda korgar eller livliga suckulenter.

Klä simmarna i lantstil. Klä dina simmar i kläder med landsbygdstema, från blommiga mönster till vardagsdenim. Här finns stilar med fladdrande toppar och byxor i bomull som ger simmarna en äkta rustik look. Testa frisyrer utan krångel som komplement till simmarnas bekväma stil.

MEDIA:




Kommentarer