The Sims 4 Utomordentlig Uteplats

Locka ut dina simmar med spa-bad, nya möbler, prydnader, frisyrer och mycket annat i The Sims™ 4 Utomordentlig Uteplats Stuff. Tänd grillen och ta på dig någonting bekvämt så du kan koppla av med stil. Servera läckra förfriskningar med den nya utomhusbaren och känn stressen rinna av dig till de lugnande bubblorna i spa-badet – som är varmt, men inte för varmt.

UTVALT INNEHÅLL:

Koppla av i ett spa-bad. Ge dina simmar ett spa-bad på uteplatsen! Låt bubblorna ta kål på din stress, eller bada med dina vänner. Händiga simmar kan uppgradera sina spa-bad med stereoanläggningar och aromaterapi!

Chilla utomhus vid poolen. Skapa ett relaxområde ute vid poolen med ett stort utbud stiliga möbler och prydnader. Höj temperaturen några grader med den nya grillen och servera förfriskningar i den nya utomhusbaren.

Ledig klädsel i lediga tider. Visa de andra simmarna hur man verkligen kopplar av med massor av lediga, bekväma kläder, bland annat baddräkter och polotröjor med slim-fit. Runda av kalaset med nya frisyrer så finns det inga tvivel om vem som är bäst på att ta det lugnt och njuta av livet.

MEDIA:
Kommentarer