The Sims 4 Vildmarken

Ge dig ut i den djupa skogen och upptäck nya överraskningar, som makalösa örter, nya fiskarter, krypande insekter och – björnar? Häng vid lägerelden innan du försöker hitta eremiten som sägs bo i den djupaste delen av skogen.UTVALT INNEHÅLL:

Vandra in i ett helt nytt resmål. Nu kan dina simmar fly undan vardagslivet till den tallbarrsdoftande luften i Granite Falls. Vi får hoppas att dina simmar inte är sjåpiga när det gäller insekter.

Fixa den perfekta lägerplatsen. Ingen campingtur är komplett utan rätt utrustning. Glöm inte att köpa ett tält och ge dina simmar nya vandringskläder.

Ha kul med unika utomhusaktiviteter. Luta dig tillbaka för en kväll med stjärnskådning och låt dina simmars fantasi spela fritt! Varva ner med en omgång hästskor och se vilka äventyr som väntar i björnbärssnåret.

Samlas runt lägerelden. Skäm bort dina simmar med grillade marshmallows och berätta äventyrliga, fantastiska och skrämmande historier för hela gänget vid lägerelden.

Skapa exotiska kurer som örtsamlare. Bygg upp dina simmars örtsamlingsfärdighet och skapa en mängd användbara kurer, från insektsmedel till ett avkok som lugnar spända simmar. Den nya färdigheten är bra när simmarna ska avgöra vilka vilda växter som är ätliga och giftiga.

MEDIA:
Kommentarer