SimsTias Guide - Nraas Traveler Mod

Jag har fått som förfrågan att göra en guide om hur man laddar ned/använder sig av Nraas Traveler mod, så här är den!


Ladda ned/Installera -

För att kunna använda modden så måste du självklart ladda ner den först, Du måste också ha Destination Världen för att modden ska fungera. Du hittar Nraas Traveler mod Här sen följer du bara bilderna nedan.
När du laddat hem modden så tar du package filen och lägger in den i Package mappen i Mods mappen. Instruktion hur man installerar mods Här

Använda Modden i spelet -

Efter du har lagt in Package filen i mod mappen så kan du starta igång spelet och välja din familj du spelar på. Jag valde min ensamma gubbe som bor i Appaloisa Plains som just har snökaos och gärna vill bort från snön till ett varmare ställe. Du trycker på din telefon och väljer res som vanligt, Men nu när du installerat modden så kommer det finnas en pil bredvid Frankrike ikonen vilket betyder att du nu kan bläddra bland fler resmål.Min sim ville till nåt varmt ställe så jag valde en 12 dagars semester till Sunlit Tides. För med den här modden behöver du inte ha någon viss visum nivå för att stanna kvar/bo på Semester orten.När du tryckt på Ok så kommer spelet fråga om du vill spara. jag skulle rekommendera att du sparar innan du åker iväg för det finns en liten risk att spelet kan krascha när du åker utomlands (Detta händer utan modden också, så det är inte pga modden) Sen kommer en laddningsbild komma upp och när den är klar så är du äntligen framme på din semesterort. Din sims familj kommer hamna i det billigaste huset i världen eftersom det inte finns nåt basläger (Ifall du inte bygger det.) och oroa dig inte! Det kommer inte flytta in slumpmässiga simmar till ditt semester hus eftersom det inte funkar/är ett basläger.Det här är huset du bor i när du åker till Sunlit Tides. (Om du inte bygger ett billigare)
Nu är det bara att njuta av semestern! Det finns nu väder i alla semesterorter inklusive i Kina,Frankrike och Egypten med den här modden. Så om din gubbe är ute och njuter i havet i Sunlit Tides så akta dig för regnstormar! ;)
Och en sista grej innan jag avslutar denna guide. Ifall du skulle vilja flytta till en annan stad eller förlänga Semester så kan du trycka på Stadshuset i staden och välja "Nraas". När du tryckt på "Nraas" Så kommer massor av alternativ upp. Om du vill flytta dit du är på semester så trycker du på "Betrakta Som Semester = Sant" så den ändras till falskt och så trycker du på "Ändra Hemstad". Men om du bara vill förlänga semestern (Pausa) Så trycker du på "Pausa Semester = Falskt" så den ändras till sant så har du en oändlig semester tills du åker hem! :)
Kommentarer

 1. Bra med en Guide också för den här modden. Nu vet jag vart jag ska länka i fortsättningen!

  SvaraRadera
 2. ... Dock kunde du lägga till att/om Destination Världen krävs för att installera moden. :)

  SvaraRadera
 3. Vad bra inlägg och guide, verkligen. :) Men kommer städer som Sunlit Tides med i moden, eller kan man resa till alla städer man har? (Förutom den man är i, såklart...) Skulle vara glad om du kunde svara fort! :D Antingen på mib blogg eller i detta inlägg.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Inga städer följer med moden. Bara dem städerna du har installerade går att resa till.

   Radera

Skicka en kommentar