Första bilderna och info på The Sims 3: Semester Paradis!


Nya äventyr väntar dina simmar på semesterparadisets soldränkta stränder och glittrande vatten! Dina simmar kan ge sig ut på en oförglömlig resa och utforska de tropiska öarna, fixa en femstjärnig hotellupplevelse eller göra den här nya utopin till sitt hem. Sjöintresserade simmar kan till och med greppa rorkulten på en fullt anpassningsbar husbåt och sätta segel mellan öarna! Om dina simmar hellre vill vara i vattnet än ovanpå det så kan de snorkla och dyka ner i havet. Vem vet, de kanske hittar en sjunken skatt eller blir kompis med en sjöjungfru! Med innovativa funktioner som aldrig tidigare skådats i The Sims-serien till PC och en hel värld full av nya möjligheter till lands och till havs, kommer dina simmar att kunna skörda frukterna av sitt eget semesterparadis.

INNEHÅLL
Sätt segel mot äventyret. Nu kan dina simmar kasta loss, i paddelbåt eller motorbåt, för att upptäcka nya landområden och utforska som aldrig förr, både på kända och okända öar. Landkrabbor bör hålla sig på avstånd!

Bygg och driv ett femstjärnigt hotell. Skapa ett familjeinriktat hotell med vattenrutschkanor och buffébord, ett romantiskt hotell med minimalistiska stugor eller ett singelhotell med flera poolbarer där simmarna kan mingla och flörta. Välj och finputsa din anläggning, ställ in priserna och vänta på att recensionerna – och simdalerna – ska börja strömma in. Ju fler stjärnor hotellet får, desto mer populärt blir det!

Livet är en strand. Se vilka överraskningar som väntar under havsytan när dina simmar bygger upp sin färdighet i snorkling/dykning. Dina simmar kanske hamnar på stranden av en ny ö eller hittar sjunkna och begravda skatter.

Båt ljuva båt. Vare sig dina simmar älskar vattnet eller bara drivs av vandringslust, så är en husbåt den perfekta bostaden. Husbåtar är helt anpassningsbara och kan förankras i alla öppna hamnar, så om dina simmar tröttnar på ett ställe är det bara att flytta till nästa!

Nya sätt att bygga. Nya pålade grunder ger dina simmar det bästa av två världar – ett hus som ligger delvis i vattnet och delvis på land. Bygg ett hotell, skapa flyttbara husbåtar och anpassa ett eget semesterparadis åt dina simmar


Kommentarer