The Sims 4 Pressmeddelande

The Sims 4 visas på Gamescom

De europeiska fansen blir de första att kunna uppleva det revolutionerande nya The Sims
Stockholm, Sverige – den 20 augusti, 2013– Livet blev just lite bättre. Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) avslöjade idag de första detaljerna kring nya The Sims™ 4, nästa generation i den bästsäljande livssimulatorserien. Med svensk premiär under 2014, ger The Sims 4 fansen ett helt nytt sätt att uppleva spänningen och glädjen i livets alla skeenden. The Sims 4  är skapat med en helt ny teknologiplattform som ger spelarna möjligheten att på ett nytt sätt kontrollera den nya generationen simmar. Med hjälp av kraftfulla nya verktyg och ett dynamiskt känslofyllt gameplay, skapar varje relation krusningar på ytan som påverkar och formar dina simmars resa genom livet. Premiärtrailern som visar gameplay från The Sims 4 kan ses på: www.TheSims.com.

“För över 10 år sedan skapade vi en genre och nu tar vi vårt största steg framåt genom att fokusera på hjärtat i spelserien – nämligen simmarna själva”, säger Rachel Franklin, VP och Executive Producer förThe Sims 4“Magin i The Sims har alltid varit kombinationen av spelarnas kreativitet och simmarnas fria vilja och i The Sims 4 tar vi denna kombination ännu längre genom att låsa upp fler möjligheter och djupare gameplay-möjligheter. The Sims 4 är ett djärvt steg för spelserien där varje Sim nu har ett omfattande känslomässigt center som driver meningsfulla sociala interaktioner. Din förmåga att påverka de nya simmarnas sinnen, kroppar och hjärtan levandegör dina berättelser på ett mer personligt sätt än någonsin tidigare”.
The Sims 4 levererar nya sätt att leka med livet. Spelet är byggt på en ny teknologiplattform och nyanserna och glädjen i att vara mänsklig skapar mer intelligenta och mer känslosamma simmar med hög igenkänningsfaktor. Dessa simmar har utvecklats till varelser vars varje handling är välunderbyggd och påverkad av interaktioner och känslolägen. Eftersom spelarna kontrollerar livets triumfer och misslyckanden går det att relatera till simmarna på ett nytt sätt,  och livets ögonblick blir till starkare berättelser och deras hem mer personliga. När man parar ihop de nya simmarna med de nya kreativa, kraftfulla, smidiga och lättanvända verktygen blir slutresultatet en ny provokativ gameplay-upplevelse som driver den nya The Sims-eran framåt.

Spelet kan förbokas redan idag via www.TheSims.com/TheSims4. De som förbokar nu kommer att få Limited Edition-versionen som levereras med det digitala Life of the Party-paketet. Fans i Europa kan även förboka Collector’s Edition som innehåller en Plumbob-staty, en inbunden Creator’s Guide, det digitala paketen Life of Party och Uppe hela natten, samt The Sims 4 Digital Soundtrack. Både The Sims 4 och The Sims 4 Collector’s Edition börjar säljas i Sverige till PC under 2014. Spelet har ännu inte granskats av PEGI. För senaste nytt om The Sims 4 se: www.TheSims.com

Källa: iSims Sverige

Kommentarer

  1. Jag ser fram emot den nya spelet! :D Vill bara veta mera om The Sims 4!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar