The Sims 3 Husdjur

Husdjur gör dina simmar gladare!

Gör dina simmars hem ännu mer levande med ett nytt husdjur!
Ibland är ett djur din bästa vän. Dina simmar kommer att älska sina nya djur och allt de kan göra. Att lära dem trick är bara början. De följer med dina simmar i deras dagliga sysslor och ger dem ändlös och oförutsägbar underhållning.
Husdjuren kan anpassas, precis som dina simmar, med unika utseenden och egenskaper. De är smarta också: De kan lära sig en massa olika trick förutom det vanliga "Apport!" och kan till och med varna dina simmar när faror hotar.
Husdjur har egna sociala liv med andra djur och det kanske slutar med några extra munnar att mätta! Man kan även tämja vilda djur som blir en del av flocken. Om dina simmar känner sig ensamma kan du väl ge dem ett husdjur!Funktioner

Glöm den tama stenen, de här djuren är aktivare och festligare. Anpassa utseendet och personligheten hos hundar, katter och till och med hästar.

Du behöver inte bara titta på, du kan ta direkt kontroll över husdjuren! Skutta omkring, gräv i jorden, jaga leksaker... ha skoj på sätt som bara ett gulligt djur kan komma undan med.

Inga husdjur är likadana. Gör dem skygga men intelligenta, eller vänliga men hydrofobiska. Blanda och ge tills du får precis det djur du vill ha.

Dina simmars husdjur är smarta: Lär dem nya färdigheter som att jaga, hitta speciella föremål, tävla ... till och med att hämta en dejt!
Dina simmars husdjur kan följa med överallt. Ta med Zingo till parken, ta med Simba till biblioteket eller rid på Stjärna till det nya ridcentret.

MediaKommentarer