The Sims 3 In i Framtiden

Sekel på sekunder.

Nu har dina simmar en helt ny lekplats. Hoppa in i tidsportalen, allihop, vi drar till framtiden!

Den här världen, hundratals år från nu, är ett gigantiskt rike med nya upplevelser att vara med om och het teknik att upptäcka. Vill du att dina simmar ska susa runt med svävarbrädor eller jetpacks ... eller åka genom stan i tubhissar och snygga enspårsbanor? Inga problem. Framtiden är nu.

Men den här tidslinjen är inte fastställd. Du är fri att hoppa från framtid till nutid. Bevittna med egna ögon hur dina simmars handlingar nu kan påverka en värld flera sekel härifrån. En liten ändring kan räcka för att dina simmar ska kalla ner ett förödande meteorregn. Var är din utopi nu?


UTVALT SPELINNEHÅLL:


- Det är framtiden: Alla bekvämligheter från en avlägsen framtid finns till hands för dina simmar. Svävarbrädor. Jetpacks. Flygande bilar. Nytt mode och nya bostäder. Förbättra dina simmars färdigheter med all möjlig framtidsteknik!

- Lev i två tidsperioder: Dina simmar kan åka från nutiden till framtiden och tillbaka igen. Varje besök i nutiden kan ändra framtidens utveckling, så var så försiktig eller vårdslös du vill.

- Bygg en Plumbot: Med Skapa en bot-programmet kan du nu befolka dina simmars värld med robotkompisar med olika utseenden och personligheter. Men förbered dig på konsekvenserna om du ställer in en av dem på "ond"!Kommentarer