The Sims 3 Leva Livet

Var med om roliga upplevelser i livets alla åldrar med dina simmar! 

Var med om roliga upplevelser i livets alla åldrar med dina simmar! Börja i barndomens fantasifyllda värld och låt dig uppslukas av tonårstidens dramatiska år. Skaffa erfarenhet i vuxenlivets invecklade verklighet och skörda sedan frukterna av att ha växt upp genom varje åldersetapp. Massor av nya alternativ och aktiviteter ger dina simmars liv mer mening än någonsin, oavsett hur gamla de är. Nya fester, dramatiska livshändelser och helt nya sätt för dina simmar att uttrycka sin kreativitet. The Sims 3 Leva Livet låter dina simmar leva livet till max!


UTVALT INNEHÅLL:

• Simmar i alla åldrar kan roa sig med nya aktiviteter! Barn kan hänga med sina kompisar i trädkojor. Tonåringar kan göra festliga busstreck. Vuxna kan få en medelålderskris. Och mycket mer!
• Vare sig det är ett vilt tonårsparty när föräldrarna är borta, en studentfest eller en officiell bröllopsceremoni, så gör de nya festerna varje åldersetapp roligare!
• Dråpliga situationer och vilda dramer uppstår efter allt från vilda svensexor till utskällningar på grund av dåliga betyg eller rykten om simmar som är otrogna mot sina äkta hälfter!
• Simmarna kommer att gilla helt nya sätt att vara kreativa, som att mixtra med ett kemiset, göra egna filmer som de kan se på sin egen TV, eller leka astronaut, dinosaurie, prinsessa och mycket mer!
• Alla de nya aktiviteterna, festerna och dramatiken är enklare än någonsin att komma ihåg och prata om med det nya minnessystemet. Det håller koll på stora ögonblick i livet och ger dig möjlighet att dela med dig av dem på Facebook eller dina simmars egen sida!

MEDIA:


Kommentarer