The Sims 3 Övernaturligt


Älska det övernaturliga.
Anamma det övernaturliga i en helt ny värld full av magi, mystik och rackartyg. Skapa häxor, vampyrer, älvor eller varulvar direkt från början. Varje övernaturlig sim har nya underliga egenskaper och förmågor som gör deras liv roligare och mer stimulerande för dem och omvärlden. Använd din trollstav för att kasta besvärjelser eller samla ingredienser och blanda dussintals elixir som förstärker spelupplevelsen. Du kan förvandla simmar till zombies eller ge din sim ett gyllene grepp. Dela med dig av dina trolldrycker till kompisar som har The Sims 3. Utforska den helt nya staden Moonlight Falls där dina simmars speciella krafter förstärks av måncykeln – och överraskningar lurar bakom varje hörn.


UTVALT INNEHÅLL:


Spela som övernaturliga simmar: Skapa häxor, häxmästare, varulvar, mer spännande vampyrer och älvor - var och en med egna magiska färdigheter, egenskaper och interaktioner.

Utforska staden Moonlight Falls: Avslöja de mysterier och krafter som dyker upp i fullmånens ljus. Blir din sim galen eller mer kraftfull?

Finslipa dina magiska konster och dela med dig av förtrollningen: Lär dig att kasta besvärjelser och hitta sällsynta ingredienser för att brygga elixir så att du kan förtrolla eller förhäxa dina simmars liv. Skicka dina magiska elixir i spelet till dina kompisar som också har The Sims 3. Dina simmar kan finslipa sina mentala krafter och göra karriär som siare.

Upptäck övernaturliga föremål: Susa runt i arenan på din kvast, besök zigenarvagnen eller kråma dig framför din magiska spegel. Du kan till och med väcka liv i den klassiska figuren Benhilda, det knasiga skeletthembiträdet. Med massor av nya förtrollande föremål vet man aldrig vad som händer härnäst?

Smycka ditt hem i äkta gothstil: Bygg en hemlig håla med en skjutdörr i form av en bokhylla och fyll ditt hem med nya läskiga möbler.

Zombiefiering: Blanda ett specialelixir för att skapa dina egna stapplande, hjärnsugna monster. Tugga på andra simmar för att sprida kärleken och skapa kaos. Var inte orolig, du kan alltid koka ihop ett annat elixir för att göra simmarna normala igen.

Kommentarer