The Sims 3 Semesterparadis

Simmar behöver också semester!

Ibland behöver dina simmar bara lite miljöombyte. En resa till havet kan vara den rätta medicinen! Åk omkring i ett antal anpassningsbara båtar, eller dyk rätt ner i det blå för ett uppfriskande dopp.

Om de vill stanna längre kan dina simmar anpassa ett eget hus nere på stranden. Rastlösa simmar kommer att uppskatta friheten med en kringfarande husbåt som ger dem möjlighet att utforska från hemmets sköna härd.

De besökande turisterna gör det här till en bra affärsmöjlighet för driftiga simmar. Det kan vara lukrativt att skapa ett perfekt semesterhotell, vare sig man riktar in sig på familjer eller singlar, så resan kan betala sig själv. Oavsett om de vill ha skoj i solen eller tänker på pengar så kan dina simmar välja hur de använder sitt semesterparadis.


UTVALT SPELINNEHÅLL:

Exotiska arter: Staden Isla Paradiso är hemvist för det mytomspunna sjöfolket, hälften simmar och hälften fiskar. Med rätt diet kan din sim bli en av dem. Du kan till och med få besök av den skräckinjagande Kraken, de sju havens fasa!

Hemliga öar: Trött på de tillgängliga öarna? Simmar som har tur och är envisa kan hitta kartbitar under vattnet som leder dem till nya landmassor att utforska.

Livräddarkarriär: Om din sim lider av hjältekomplex kommer den nya livräddarkarriären att passa perfekt. Rädda drunknande simmar och sola dig i hjälteglansen!


Kommentarer