The Sims 3 Universitetsliv

Skolan är mer än bara studier.

Universitetet är en plats för inlärning och experimenterande. Nu kan dina simmar skapa sina egna campusminnen och vara med om saker som formar deras öden! Valet av ett huvudämne är början på en utbildning som betalar sig efter universitetstiden, med bättre ingångsjobb och snabbare befordringar.
Men det handlar inte bara om att plugga ... dina simmar vill ha kul också! Fester i studentkorridoren och vid lägereldar är ett bra sätt att lätta på trycket, och det är ingen hejd på vad de kan hitta på. Ett medlemskap i en känd social grupp kan också öppna helt nya vägar till framgång.
Vare sig de skriver inlägg på sociala medier via en smartphone, leder en demonstration på campus eller forskar fram nya vetenskapliga upptäckter, så hittar ambitiösa simmar mycket att sysselsätta sig med i Universitetsliv!


SPELINNEHÅLL:

Huvudämnet på spiken: Varje huvudämne har speciella simfördelar. Lek med ett anatomiskt korrekt skelett när du läser forskning och medicin, eller sänd radioprogram när du väljer kommunikation som huvudämne.

Bli den stora simmen på campus: Ett medlemskap i en framträdande social grupp – sportfånar, nördar eller rebeller – kan leda till unika specialjobb: idrottsagent, TV-spelsutvecklare och konstvärderare. Men din sim får jobba hårt för att nå toppen.

Förhalningsmästaren: Den kringliggande staden har massor av underhållning och saker att utforska. Ta en fika på Mörkrostade Bönans kafé eller bråka om superkrafter på Stoffes Serier. Vad som helst bara du slipper plugga.


Kommentarer