The Sims 4 Djungeläventyr annonserat

Är du sugen på att utforska något nytt? Kanske något exotiskt? Då har du kammat hem vinstlotten, för The Sims 4 Djungeläventyr* släpps den 27 februari till PC och Mac! I The Sims 4 Djungeläventyr kan du ta med dina simmar på en mystisk eskapad, upptäcka en okänd kultur och resa till ett unikt vildmarkslandskap. Det finns massor att utforska – här är en smygtitt på några av de roliga saker som väntar dina simmar!
I detta Pack åker dina simmar till ett fjärran land som kallas Selvadorada. De kan utforska djungeln och undersöka varje sten (eller hemlig damm!), hitta antika reliker och mycket mer. Om de vill ha ännu mer skoj kommer dina simmar att snubbla över ett dolt tempel, fullt av mystiska rum. Fantastiska fynd eller farliga fällor väntar runt varje hörn. Se upp för stenen!

Är galna äventyr inte din grej, men du vill ändå ha lite krydda i livet? Dina simmar kan provsmaka traditionell mat, röja loss på dansgolvet till ny musik och klä sig i det färgstarka lokala modet. De kan även gräva upp och undersöka värdefulla föremål som de kan behålla och visa upp därhemma. Kommer de att gräva fram något antikt, vackert eller kanske mystiskt? Kanske alla tre! Men se upp för dåliga förfalskningar som är helt värdelösa!


Vi vet att det här låter superunderhållande, men det finns väl inga äventyr helt utan risker? Tänk på att simmarna måste vara på sin vakt mot bin, giftspindlar och andra dödliga kryp under sina utflykter. Och se upp för naturens farliga element. Vi har varnat dig!


LÄS MER

Kommentarer