The Sims 4

The Sims 4 är en livssimulering som ger dig makten att skapa och kontrollera personer i en virtuell värld och leka med livet. Få utlopp för din kreativitet när du anpassar dina simmars speciella utseende och unika personlighet. Bygg det perfekta hemmet åt dina simmar med designalternativ som låter dig forma utseendet både på utsidan och insidan. Lek med olika händelser i simmarnas liv. Bygg upp relationer till andra simmar, pröva på nya karriärer och utveckla unika färdigheter åt dina simmar. Utforska vackra spelvärldar med massor av intressanta simmar att träffa och lokaler att besöka. Dina simmar kan färdas mellan spelvärldar för att kolla in olika unika miljöer och platser. Vilka blir dina simmar och vilka historier kommer du att berätta? Det är upp till dig. Ha kul, få makt och lek med livet i The Sims 4

Funktioner:

Skapa dina simmar: Du kan skapa vem du vill i The Sims 4. Du kan anpassa dina simmars speciella utseende genom att forma deras kropp och välja bland olika etniciteter, frisyrer, klädval och accessoarer som gör din sim till en unik person. Välj din sims personlighetsdrag och välj en ambition i livet åt hen. Du kan skapa och spela med flera simmar.
Bygg det perfekta hemmet åt dina simmar: Det är lätt att anpassa utseendet både på utsidan och insidan, med möbler, terräng och platser i kvarteret. Du kan till och med lägga till unika funktioner som pooler och källare i din sims hem. Låt dig inspireras av färdiga stylade rum som är lätta att lägga till i spelet.
Lek med livet:  Ha kul och få makt när du leker med livet i The Sims 4. Dina val skapar invecklade och underhållande ögonblick i dina simmars liv. Vilka är dina simmar? Vilka kommer de att bli? Låt dem söka sitt drömjobb, utveckla sina färdigheter, skaffa nya vänner eller bilda en familj när du bygger relationer till andra simmar. Du kan spela kreativt på ditt eget unika sätt i The Sims 4.
Utforska vackra spelvärldar: Utforska de vackra världarna i The Sims 4, fulla av levande samhällen med simmar och intressanta lokaler att besöka. Dina simmar kan åka mellan spelvärldarna för att kolla in de unika miljöerna och platserna i varje värld. Utöka din sims umgängeskrets och träffa nya simmar i varje världs livliga kvarter och unika resmål.
Lägg till nytt innehåll & upplevelser i ditt spel: Se, dela och lägg till nya simmar, hushåll och hem från The Sims 4-Galleriet i ditt spel. 

*KLICKA PÅ SPELOMSLAGEN NEDAN FÖR ATT LÄSA MER OM DEM*

Expansioner:

 

 

Game Packs:

  

 

Prylpaket: