The Sims 4 Träningsprylar

Få simmarna att komma i form och omfamna en aktiv livsstil med The Sims™ 4 Träningsprylar. Utmana dina simmar att ta sig upp på klätterväggslöpbandet som ett roligt sätt att bränna kalorier och förbättra deras fysik. Välj bland ett urval av moderiktiga träningskläder och inred simmarnas hem med naturinspirerade föremål.


UTVALT INNEHÅLL:

Bestig klätterväggen. Förbättra simmarnas träningsfärdighet och fysik genom att klättra på det helt nya klätterväggslöpbandet. Klara av klätterutmaningar, tävla om vem som får bäst poäng och lär dig avancerade boulderingtekniker som får åskådarna att tappa hakan.

Kom i form i stil. Klä dina simmar i fritidsträningskläder som inspirerar dem att uppnå sina träningsmål. Välj en stil ur samlingen av livfulla över- och underdelar, sen stoppar du in dina öronsnäckor och sticker till gymmet, eller går ut på stan med en ny look.

Få fart på dina utrymmen. Bjud in naturen i dina simmars hem med naturinspirerade föremål och inredning som ger en känsla av rörelse. Bygg en rymlig träningsstudio där du kan titta på träningsvideor, eller skapa ett modernt badrum som är perfekt för ett bad efter motionspasset.

MEDIA:
Kommentarer