SimsTias Förhandstitt på The Sims 3: Årstider!! Del 1!


Onsdagen den 22 Augusti blev jag och massor av andra människor inbjudna av EA att gå på en "Play With Life Event" I Stockholm Fredagen den 7 September för att få en första titt på The Sims 3 Årstider.

Jag åkte klockan 9 på morgonen från min lilla byhåla till Stockholm. Runt 11:30 kom jag fram och efter runt 20 minuter möttes vi alla av ett glatt litet ansikte som var Joyce. Hon berättade att vi snart skulle få gå in och kunde gå till restaurangen tvärs över Lilla Teatern och ta lite dricka om vi ville (Vissa hade rest enda från Norge och Finland för att spela)
Efter en liten stund så öppnades dörren igen och Joyce välkomnade alla.

Joyce Till Vänster Och Nicola Jenkins Till Höger

Dagen började med att vi fick sätta oss ner och titta på när dom visade The Sims 3 Övernaturligt. Efter det fick vi veta att Graham skulle ha en Årstider demo kl 14:00. Och efter det fick vi spela Årstider.
Alla rusade såklart mot datorerna för att få spela. Det Första man såg när man startade spelet var en ny laddningsbild som var delad i fyra delar. Första delen blev det höst i, Andra vinter, tredje vår och den fjärde sommar.
Sen när det hade laddat så fick man göra en gubbe och då såg jag några nya frisyrer och massor av snygga utomhuskläder :) Graham sa också att den versionen av Årstider som vi fick spela vara Alpha så alla möbler/kläder som kommer vara i riktiga spelet fanns inte med.
När gubbarna var klara så flyttade vi in dom i ett hus i Synset Valley. Det första jag gjorde vara att se hur Online Dating funkade och det var så att man fick skapa sin egna profil. Man fick välja sina egenskaper, favoriter och sånt dära (Det behövde inte vara sina riktiga egenskaper, favoriter eller stjärntecken)
Sen fick man bläddra igenom andra simmars profiler och sen skicka en förfrågan om dom ville gå ut med än. Sen efter någon/några dagar så fick man ett svar av personen som man skickat en förfrågan till. (Denna funktion är inte Online så ni behöver inte oroa er över det!)

Graham Visar en Liten Demo av Årstider

Fusk - Det Kommer några nya funktioner för "TestingCheatsenabled true" fusket med Årstider. De här fusken funkar med att du kan ändra temperaturen i världen och ändra väder i världen.

Köp/Bygg läge - Det kommer komma massor med nya coola möbler med Årstider. Möblerna kommer passa bra med både singelsimmar och familjer. till exempel finns en ny läcker Dusch/badkar som ser grymt bra ut! Det kommer även en ny bygg funktion som gör det lättare för folk som inte gillar att bygga hus. Denna funktion heter "Blueprint Mode" och du får välja mellan massor av sorts rum. tex Badrum, Sovrum och vardagsrum. Sen tar du bara ett rum och placerar ut det på tomten eller på ditt befintliga hus.

Väder - Maxis/The Sims Team har verkligen jobbat hårt med den expansionen. Vädret ändras verkligen verkligt och ploppar inte upp som det gjorde i Sims 2. utan nu byggs tex Snön upp och har olika nivåer. Även Regn och hagel samlas och dyker inte upp över hela världen om det har regnat/haglat. tex när det blir vår så smälter snön. Men allt försvinner inte bara på en gång som i Sims 2 utan nu så finns det fortfarande lite snöhögar här och där.

Kläder - Med The Sims 3 Årstider så kommer det massor med nya snygga frisyrer, kläder och ett nytt sorts klädesplagg för våra simmar. Det nya klädesplagget heter "Utomhuskläder" såklart med tanke på att det är väder. Det finns till och med en korv kostym som är riktigt rolig! (Graham jobbade på Volition innan han jobbade på EA. Volition har gjort Saints Row 2 vilket han fick korv kostyms ideén ifrån)

Festivaler - En ny stor grej med The Sims 3 Årstider är Festivaler! Festivaler kommer utspelas i en park i alla olika städer (Parkerna är olika beroende på vilken stad man spelar i) När det är en festival i parken så kommer även ikonen för parken ha en stor stjärna runt om ikonen så att man vet när/vart festivalen är.

Bilder Från Eventet.
Tryck Här för att komma till alla bilder

Jag vill Tacka EA, Joyce, Nicola Jenkins, Graham och alla andra som deltog på denna Event. Det var superkul! :)

Kommentarer