EA Poland - Blogg om Aliens!


Från Dot Sim

* Tänk på att denna artikel är översatt från Polska till Svenska. Så den kan innehålla många fel! *

Välkommen. Jag Graham Nardone - en av producenterna av The Sims ™ 3 The Four Seasons. The Sims ™ 3 Out of this world fortfarande varm, och vi håller på att införa The Sims ™ 3 en annan enhet, med som någonsin bett om - av okänd anledning främmande frånvarande så länge! Bekant med The Sims har långa fans minns att förra gången utlänningar dök upp i The Sims-serien med lanseringen av The Sims ™ 2 i The Sims ™ 3 Four Seasons utformade utlänningar, på ett unikt sätt störa vädret.Men i sanning, vi alla på The Sims Studio, vi kunde inte vänta för utlänningar i våra spel, och vi ville att introducera dem till detta tillägg! Med tanke på den begränsade roll i det förflutna, utlänningar är varelser som är idealiska för att återställa och förbättra företaget. Vi är glada att kunna säga att de utlänningar i The Sims ™ 3 De fyra årstiderna ger nya upplevelser, som ännu inte har upplevt i The Sims!

Så hur kan dina simmar att upptäcka att de inte är ensamma i universum? Om ditt SIM inte vet om det finns utomjordiskt liv, kommer hans dagliga aktiviteter genomföras på ett smidigt sätt, som alltid. När dina simmar sover ibland världen besöker utlänningar som bedriver underrättelseverksamhet uppdrag och skanna föremål för att få information om din planet, och ibland lämnar spår av deras närvaro. Om du ser blinkande i skyn och höra ljudet anomalier liknande den utfärdats av klockor vind, finns det en chans att närliggande kamouflerade UFO som svävar över världen främmande besökare.

När utomjordingarna kommer att bli djärvare i sina uppdrag forskningen på er planet kan besluta att experiment utförda på mänskliga individer. Simmarna kan väckas på natten, tog mystiskt ut utanför, plötsligt kidnappas och förs till intergalaktiska flygningen. Ingen vet exakt vad som händer på den tiden, men offret återvänt hem från vaga minnen och försämrad paranoia. Säkert att borra i magen på din sim samma pass efter några dagars vila!
Simmar som vill uppleva ett nära möte med den fjärde graden, kan de ta en viss klass, som fånga uppmärksamheten hos utlänningar. Titta på stjärnorna genom ett teleskop eller en samling av rymden stenar som förekommer i världen, inte går obemärkt förbi utlänningar övervakar aktiviteten hos jordbor. Sims som söker det paranormala vanligtvis intresserade av kontakt med dessa varelser från himlen. När utomjordingarna kommer att besöka världen igen, kan dina simmar börja bygga en vänskap, och kanske till och med handla med dem. När dessa band ska stärkas, kan utlänningen slutligen inbjuden till din familj, så att den bättre assimileras in ert samhälle och fortsätta att nå sitt främsta mål.


Naturligtvis de uppgifter som samlats in av båda parter och Sims vill också veta mer om utomjordingar. Armén är beredd att betala generöst för att få information från någon utlänning som går med på att förråda sitt folk. Vad mer är det vetenskapliga samfundet är mycket oroat över de eventuella framsteg inom biologi som kan ge granskning av utlänningar. Varje utlänning skall accepteras gärna, om han vill göra karriär som en testanläggning vid Centrum för vetenskap. Detta är nytt för The Sims ™ 3 The Four Seasons.


När i själva verket du har en utlänning i din familj, kommer du att finna att utomjordingarna har ett brett utbud av telepatisk kraft! Vill du veta mer om hennes vackra granne-Earthling? Utför en sökning på det och se alla mentala dess funktioner (i bilden ovan Gobias ser särskilt attraktivt med dess łysinką). Bröt objektet i ditt hem? Rekombobuluj den med vågor av mental energi tills den är så gott som ny! Huset är en enda röra? Varför inte du bjuda in en vän att göra det din mentala tjänare? Säg till honom att ta hand om städning när du rozsiądziesz tillbaka och du slappna av. Börjar att sakna dig pengar?

Använd kontrollerade pulser av psykisk makt att förvandla ädelmetaller och ädelstenar för att öka deras värde, och även helt förändra sin interna sammansättningen av snabb acceleration av den naturliga processen av värme och tryck, som normalt varar i tusentals år. Och slutligen, min favorit möjlighet kommer spelare installeras med tillägg av The Sims ™ 3 Drömjobb, kunna använda sin främmande för att titta på himlen med en ansträngande mental ansträngning att locka meteorit som faller från förödande effekt på önskad plats.
Naturligtvis kommer allt detta ny kapacitet till ett pris, att använda alla dyrbara mental energi som krävs. Utlänningar har nått en punkt av evolution som inte längre behöver varje natt för att säkerställa deras kroppar vila i sömnen. Istället har de nya makt motivation hjärna, bryr dig om. Lyckligtvis är förnyelse av hjärnceller enkel och behöver bara tid att meditera var som helst för att ge avkoppling.

Om du behöver en plötslig impuls av energi, bör utlänningen har alltid på klippor sidan utrymme att äta ger stor styrka. Aliens har avancerade sätt att hantera sina andra motiv också, och kan göra telepatisk kontakt med andra simmar runt - till wydrenowania Sima med hans motivation, vilket ger olika fördelar eller främmande skall stärkas på bekostnad av en annan Sim egna motiv.
Det är tydligt att utlänningar är kraftfulla varelser av sig själva, men du kan låsa upp några av de viktigaste funktionerna med hjälp av UFO tillhör dem. UFO är en favorit transportmedel utlänningar som smyga genom staden. Emellertid är det mycket mer mångsidig än en normal användning av fordonet. Lotsning UFO kan utlänningar kidnappa hans vänner som ett skämt, men det bortförda personen kanske inte anser att detta är alltför roligt (kanske przesondowanie kidnappade trots allt förbättra hans humor?). UFO kan också orsaka våldsamma stormar i världen, flykten i atmosfären och sprida moln som skickar ner regn. Aliens förbättras fortfarande denna aspekt av deras teknologi, så se upp för de galna snöstormar i mitten av sommaren.
UFO kan också uppgradera till låsa upp ytterligare funktioner. Gå raket din UFO att ge honom möjlighet att resa i rymden i några korta timmar, och besöka avlägsna planeter, asteroiden fältet stängning, eller ens en kort resa till månen. Dina främmande tillbaka med berättelser om hans äventyr, och kanske med några speciella objekt, som han vann på vägen. Alternativt kan du lägga till din UFO lasrar och trakassera lokalbefolkningen. Plundrade olika platser i området och se hur Sims entusiasm sveper ner och sedan panik när du börjar att skjuta laserstrålar i alla riktningar när de springer runt i jakt på locket.


Utlänningar är bland de mest komplexa och spännande varelser som någonsin införts i The Sims! Personlig Obs: Detta var min första gången arbetar direkt på en av varelserna. Jag är mycket glad, hoppas att spelare przewyższymy förväntningar och presentera en karaktär som ger en hel del kul. Den här bloggen fick bara en försmak av vad du kan förvänta leka med utomjordingar, väntar dig mer stora mysterier som lämnar er alla att upptäcka, när The Sims ™ 3 The Four Seasons startar i November! Utlänningar är bland de mest komplexa och spännande varelser som någonsin införts i The Sims!

Personlig Obs: Detta var min första gången arbetar direkt på en av varelserna. Jag är mycket glad, hoppas att spelare przewyższymy förväntningar och presentera en karaktär som ger en hel del kul. Den här bloggen fick bara en försmak av vad du kan förvänta leka med utomjordingar, väntar dig mer stora mysterier som lämnar er alla att upptäcka, när The Sims ™ 3 The Four Seasons startar i November!

Kommentarer