Fler bilder på The Sims 3: Universitetsliv!

Jag börjar må bättre nu så nu ska jag försöka börja blogga igen. Tyvärr så missade jag Universitetsliv eventet på EA i Stockholm igår eftersom jag är sjuk och varit det i över en vecka... :( Men nu ska jag försöka komma ikapp med allt jag missat under två veckor... (Förvänta er många inlägg idag och imorgon..)

Kommentarer

 1. Men gud vad tråkigt att du inte kunde vara med på eventet! Hoppas verkligen du blir bättre snart. Jag tror i alla fall att du kan trösta dig med att EA förmodligen snart ska hålla ett till event, då får du ju en till chans (det senaste var ju inte alls särskilt länge sedan).

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! :) Ja dem kommer väl hålla ett "Semester Paradis" event snart? Iallafall före Juni antaglige? :D

   Radera
  2. Kanske! De höll ju event för både I rampljuset, Övernaturligt och Årstider (vet inte om de gjorde det mer än så tidigare?). Om det är ett till får du se till att komma oavsett om du är frisk eller inte ;)

   Radera
  3. Hoppas det! :)
   Hahaha Ja! Men den här gången var jag väldigt sjuk :/ Om jag bara har en liten fjuttig förkylning nästa gång så går jag ju självklart! ;) Men jag ville inte spy ner EA's kontor i Fredags :/ haha Annars hade jag gått då med!

   Radera

Skicka en kommentar