SimsTias Recenserar - Lucky PalmsInledningLucky Palms är en värld som går att köpa i The Sims Store för 2 450 SimPoints om man vill ha Standard versionen. Guld versionen kostar däremot 4 350 SimPoints. (Denna recension är gjord med Standard versionen.)

Så här beskrivs världen:
"Upptäck underverken i Lucky Palms redan i dag! Vila och avslappning är det som gäller i The Sims 3 Lucky Palms! Här finns gott om parker, rekreationslokaler och en blomstrande kulinarisk miljö, i en grön oas mitt bland sanddynerna. Den här ökenenklaven har välskötta trädgårdar, moderna egendomar och mysiga hus längs stränderna av en ofördärvad sjö. I hjärtat av staden finns en mystisk brunn som sägs kunna uppfylla de renhjärtades önskningar ... vad ska du önska dig?"

Världsvy
så här ser Lucky Palms ut.
Hamnhus
Lucky Palms kommer med några stycken coola tomter som nämligen ligger i en hamn. Husen påminner om husbåtarna som kommer med Semesterparadis, vilket får mig att tro att deras inspiration kom därifrån.


Skapa En SimLucky Palms kommer med två nya kläder för ungdomar.

Bygg och köpläget (Och DeBug)

Lucky Palms kommer med en hyfsad mängd med nya Köp och byggläges saker.

Kaninhål
Lucky Palms kommer med massor av nya och snygga kaninhål. (Kaninhål är såna byggnader som simmarna försvinner in i när dem t.e.x. jobbar.)Premiumföremålet
Lucky Palms kommer med ett nytt Premiumföremål (Premium betyder att det är ett föremål som har nya interaktioner.) Premiumföremålet är en Önskebrunn. Med Önskebrunnen kan man önska sig saker, fiska och stjäla ett mynt (Som man sen använder för att spela på kasinot som kommer med Guldversionen) Om man trycker på "Önska sig..." så får man fem alternativ att välja på. Önska sig: Barn, Kärlek, Rikedom, Makt eller Lycka. Om man Önskar sig ett barn så kommer man antingen få ett normalt eller ont barn i familjen, önskar man sig kärlek så kommer en dejt upp ur Önskebrunnen, önskar man sig Rikedom så får man pengar, önskar man sig Makt får man kanske en befordran, önskar man sig lycka så blir simmen glad. Önskebrunnen är förvisso ett bra premiumföremål som ger våra simmarna nånting annat i den gråa och trista vardagen, men jag kan inte låta bli att tycka att den borde ha varit med i någon expansion som t.e.x. Destination Världen.
Slutsats
Lucky Palms är min favorit värld från The Sims 3 Store, jag älskar hur den inte är som alla andra och dessutom väldigt modern. Jag spelar oftast i Lucky Palms eftersom världen är stor och har plats åt alla expansioner. Det som är bra är:+ Kul med någonting annat som inte bara är grönska och skog.
+ Snygga kaninhål!
+ Älskar atmosfären, man känner verkligen att man är i öknen.
+ Älskar ”Hamnhusen” vid vattnet, liknar husbåtarna i Semesterparadis.
+ Många tomma tomter. Vilket gör det möjligt att placera saker från alla expansioner i världen.

Det dåliga:
- Önskebrunnen man får med har en felstavning där det står ”Önska om Bar” istället för Barn.
- Önskebrunnen är någonting som lika bra kunde ha kommit med Destination Världen.
- Fula nya kläder


Därför ger jag Lucky Palms betyget:

© 2012 - 2013 SimsTias. Denna recension är gjord av SimsTias och får absolut inte kopieras utan tillstånd! Det är okej att hänvisa till recension med en länk till originalet.

Kommentarer