The Sims 3 In i Framtiden annonserat!


BESKRIVNING

Sätt fart på tidsportalen och skicka dina simmar till deras mest spännande resmål hittills: en helt ny värld som ligger hundratals år framåt i tiden! Medan de är där kan dina simmar bygga upp sin färdighet i avancerad teknik för att få ut det mesta av framtidens teknologi. Vare sig din sim glider runt med sin egen svävarbräda eller jetpack, reser med enspårsbanan eller tubhissen, eller provar snygga framtidsfrisyrer och kläder, så finns det en helt ny värld att experimentera med och utforska. Skapa och anpassa Plumbotar med Skapa en bot, lägg till dem i hushållet och programmera dem med en mängd olika egenskapschip som ändrar deras beteende! Hoppa mellan nutid och framtid som du vill och experimentera med de överraskande effekter som din sims handlingar i nutiden kan få på simmens arv, ättlingar och livet som helhet för framtidens simmar!

INNEHÅLL

Ta med dina simmar till framtiden!
För första gången i The Sims-serien kan du leka med livet i framtiden! Kliv in i tidsportalen och ta med dina simmar till en helt ny värld som ligger hundratals år in i framtiden, där de kan utforska ett helt nytt sätt att leva.

Experimentera med framtidsteknik.
Se hur ny teknik inom underhållning, transport och i hemmet förnyar hur dina simmar äter, sover, reser, umgås, arbetar och har kul. Dina simmar kan lära sig att använda den nya tekniken i framtiden och ta med sig sin färdighet i avancerad teknik tillbaka till nutiden för att få ut det mesta av sakerna där!

Förändra livet i framtiden.
Det dina simmar gör i nutiden lägger grunden till deras framtida arv. Dina simmar kan till och med träffa sina framtida ättlingar och ändra deras livsöde genom handlingar i nutiden! Kommer dina simmar att sträva efter att skapa ett ultrautopiskt samhälle eller en värld i kaos, nu när de har möjlighet att ändra framtiden?

Berätta nya historier med helt nya Skapa en bot.
Bygg och anpassa en mängd olika Plumbotar och lägg till dem i din sims hushåll! Skapa unika egenskapschip som du kan använda för att programmera dina Plumbotar. Plumbotarna har plats för upp till sju chip, så de lär bete sig på rätt överraskande sätt. Vad händer om man kombinerar chipen ”Robotbarnvakt” med ”Lömska kretsar”?

Köp och bygg framtidens hem.
Framtidsanpassa dina simmars hem med holografiska TV-apparater, stafflier, växter och datorer. Sen susar du mellan våningarna i en tubhiss. Automatiska skjutdörrar, fridfulla takterasser och golv och väggar i glas ger huset en perfekt framtidstouch. Framtidens hem är vad du vill att det ska vara!

Lek med en ny värld som ligger hundratals år in i framtiden.
Susa fram genom stan på en enspårsbana eller spänn på dig en jetpack och flyg runt med dina vänner! Besök helt nya lokaler som framtidens shoppingtorg för att fönstershoppa och köpa de senaste prylarna och kläderna från en mängd olika interaktiva piedestaler. Njut av en läcker syntetiserad måltid, serverad av Plumbotar på utomhuskaféet. Inled en framtidskarriär genom att bli en Plumbothandlare eller välkänd astronom på rymdobservatoriet. Eller ge dig ut och utforska den enorma ödemarken – vem vet, din sim kanske hittar sällsynta reliker och ledtrådar till vad som hände med havet!

The Sims 3 In i Framtiden kommer ut den 24 Oktober i Sverige.

Kommentarer