The Sims 3 70-tal, 80-tal & 90-tal

Galna trender. Tillbaka igen.

ORIGINEXKLUSIVT FÖREMÅL: FLIPPERSPELET DEKADENS: Låt din sim kämpa för att få ett eftertraktat highscore i stiliga retrokläder. Återupplev flipperhallarnas glansdagar med den här tidlösa klassikern medan du skjuter, flipprar och stöter dig till seger.

Skicka dina simmar bakåt i tiden med de hetaste kläderna och den läckraste inredningen från förr i The Sims 3 70-tal, 80-tal, 90-tal Prylpaket till PC. Nu kan dina simmar skaffa 70-talets discolook i en kostym med bred krage och utsvängda brallor, köra 80-talets glamrockstil med axelvaddar och stora örhängen, eller slänga på sig en skrynklig flanellskjorta för 90-talets vilda grungelook. Du kan till och med inreda deras hem med retromöbler som partykulan Stjärnljus eller bordsfotboll i neon för att fullända känslan av dåtid. Ta tillbaka och njut av alla galna trender – från fluffigt hår till fallskärmsbyxor – och låt dina simmar frossa i forna årtiondens knäppa och läckra stilar.

Spelinnehåll:

Låt dina simmar bli hippa snubbar på det svängiga 70-talet: Dina simmar är redo att svänga loss på dansgolvet med utsvängda byxor, axellösa overaller och platåskor. Pumpa ut låtar från stereon så de kan visa upp sina danssteg och fräcka plagg. Lägg till lite inredning i simmarnas hem med minimalistiska möbler, en helskön discokula och mycket mer. Diggar du?

Bli typ, superhäftig med det heta 80-talet: Dina simmar kan slänga på sig ett par benvärmare, en gympingdräkt och ett pannband för att köra hårt på gymmet, eller skjut uppför karriärstegen i en färggrann strukturkostym med axelvaddar. Vad de än hittar på så gör deras heta 80-talskläder succé. Simmarna kommer att leva i 80-talsstil med allt från läcker pinup-popkonst till gammaldags arkadspel och ett helskönt underhållningssystem.

Simmarna kan skita ner sig rejält i det tuffa 90-talet: Vare sig de kör en grungig antimodestil i slitna jeans och tröjor i lager eller en ledigt chic dräkt med en asymmetrisk kjol, så kommer simmar att få fett med beröm för sitt 90-talsmode. Släpa fram de slitna möblerna för att skapa industrivibbar som säger att din sim struntar i etablissemanget.

Skaffa nya frisyrer och skägg: Fullborda dina simmars retrolook med nya frisyrer från deras favoritårtionde, bland annat 70-talets fjäderlika stil, 80-talets fluffiga tupering och den stripiga grungefrillan från 90-talet.
Kommentarer