The Sims 3 Årstider

Ha kul med årstiderna.
Låt dina simmar simma i havet en varm sommardag, fiska efter äpplen i en hink bland höstlöven, testa sina snowboardfärdigheter i en halfpipe, eller välkomna våren med ett färggrant paraply under en promenad i regnet. Varje ny årstid har helt nya aktiviteter, som fotboll, och stora årstidsfestivaler och festligheter. Dina simmar kan pluta med läpparna i pusståndet under vårfestivalen, eller se vilka spökeridagsöverraskningar som väntar i spökhuset. Klä dig efter vädret med årstidsriktigt mode som regnrockar, vinterkläder eller till och med paraplyer. Här finns en massa nya maträtter, inredning och vädereffekter så att dina simmar kan njuta av de olika årstidernas mångfald och skönhet, och leka med livet som aldrig förr.

UTVALT INNEHÅLL:


Kläder efter väder: Klä dina simmar i nya stilar för årstiden, bland annat vinterkläder, våtdräkter, regnrockar, paraplyer och nya Spökeridagsdräkter!

Roa dina simmar med nya aktiviteter för varje årstid: Vare sig de bygger en mysig igloo, skär ut en läskig pumpalykta, hoppar från trampolinen eller skickar upp helt nya fyrverkerier, så har dina simmar nya saker att göra under hela året.

Häng med på de roliga årstidsfestivalerna: Simmarna kan hamna i snöbollskrig på den årliga vinterfestivalen, få en ansiktsmålning under sommarfestivalen, rocka loss på vårbalen eller plocka äpplen ur hinken under höstfestivalen.

Upplev det roliga och besvärliga med föränderligt väder: Nya vädereffekter och simreaktioner fångar naturens kraft och skönhet! Simmarna kan få en solbränna, bli träffade av blixten eller bli förkylda.

Ta med dig naturen inomhus: Nu kan din sim lära sig receptet på pumpapaj eller inreda sitt hem med nya möbler och inredningsföremål. Det finns massor av nya föremål att välkomna varje årstid med. Skaffa ett solsprejsbås inför sommaren, eller skapa vinterlovsstämning med husbelysning och dekorationer.

Välkomna mystiska besökare: Det är inte bara nya väderfenomen som dyker upp på himlen! Bli vän med utomjordiska besökare och använd deras UFO för att föra bort en granne, invadera en granntomt eller färdas ut bland stjärnorna.

*Väderstenen dyker upp i alla världar, utom de från The Sims 3 Destination Världen.


Kommentarer