The Sims 3 Drömjobb

Dina simmar kan bli oförskräckta hjältar och stjärnentreprenörer.
Bredda dina simmars horisont med ett gäng nya helgrymma karriärmöjligheter. I The Sims™ 3 Drömjobb bestämmer du om din sim ska bli stadens hjälte eller ställa till med en massa bus bland grannarna. Få din sim att rädda dagen som en modig brandman, förändra staden som en framstående arkitekt eller tänj på gränserna som en tatuerare. Kommer din sim att nå framgång som en högteknologisk uppfinnarmiljardär eller hanka sig fram i livet som en galen vetenskapsman? Tänker din sim att avslöja hemligheter genom att leta fingeravtryck eller ruska om en misstänt för att få fram information som privatdetektiv? Deras framtid ligger helt i dina händer!








UTVALT INNEHÅLL:

• För första gången någonsin styr du din sims handlingar och interaktioner på jobbet.

• Bli en hjälte eller ställ till det för grannarna som brandman, privatdetektiv, läkare, spökjägare och mycket mer! 

• Välj hur din sims karriär ska utvecklas—ska simmen jobba för den onda eller goda sidan, försöka sig på kreativa projekt, stiga i graderna som en mogul eller undvika ansvar som en slashas? 

• Din sims val på jobbet påverkar nu hela staden och även andra simmar. Förändra stadens struktur som en arkitekt eller skapa kvarterets mode som en stylist. 

• Roa dig med nya färdigheter och aktiviteter! Bemästra konsten att uppfinna, skulptera och tatuera, och använd dina färdigheter till att tjäna simdaler.

MEDIA:



 

Kommentarer