Nytt blogginlägg ''Kärlek på forskningslabbet''

The Sims Sverige har lagt upp ett nytt blogginlägg som handlar mer djupgående om forskningskarriären i The Sims 4 Dags Att Jobba.
En kärlekskrank forskares missöden i The Sims 4 Dags att jobba Expansion Pack*.
Förra veckan klev vi in på en brottsplats och följde med kriminalaren Tate Rackett när han löste ännu ett knepigt fall. Den här veckan tar vi en titt på två forskares liv i The Sims 4 Dags att jobba.
Varje dag kommer Darla Nadine Applesworth till forskningslabbet kl 7:00. Hon älskar sitt jobb, men det finns något hon älskar ännu mer: hennes medarbetare och forskarkollega Herbert Leipstein. Herbert gillar Darla, men ser henne faktiskt bara som en vän och kollega. Hon önskar att det var annorlunda. En dag blir det kanske så.

Darla gillar att komma igång direkt på jobbet och arbeta med nya uppfinningar på egen hand innan någon annan kommer in. Hennes hårda arbete har lönat sig – hon har uppfunnit en rörelsekonservator och en svävarlampa som nu mer båda pryder hennes hem.

En morgon experimenterade Darla som vanligt med den kemiska analysatorn och fick ett genombrott. Hon sprang till uppfinningsbyggaren och började meka. Ta-da! Kloningsmaskinen var skapad!

Herbert kom dit några minuter senare, lika snygg som vanligt i sin labbrock. Darla ville väldigt gärna visa Herbert sin senaste uppfinning.

Han kliver in i maskinen med ett stort leende på läpparna. Darla börjar skanna och BOOM! En klon av Herbert kliver ut. Den nya Herbert ser ut precis som Herbert. Det var Darlas turdag – två Herbertar! De döpte klonen till Nummer Ett.

Nummer Ett var nästan exakt likadan som original-Herbert men med ett viktigt undantag: han hade inga relationer eller kunskaper om den här världen. Han var helt enkelt ett oskrivet blad. Darla och Herbert presenterade sig för Nummer Ett och lät honom vänta i labbet bredvid där han fick några aktiviteter att sysselsätta sig med.

Darla och Herbert slösade ingen tid. De skapade en till klon. Och en till. Den sista klonen, Nummer Fem, var lite annorlunda. Han hade röda ögon och ett pipskägg. Något var lite – skumt.

Nåja. Det var dags att sluta!

Darla gick in i labbet bredvid och sa åt klonerna att de skulle följa med henne hem. Hon kunde inte lämna dem i labbet över natten, då skulle de verkligen hamna i trubbel. Dessutom gillade Darla tanken på att ha fem kopior av Herbert hemma hos sig hela natten.

När de kom hem bestämde de sig för att ställa till med fest. Den hade allt Darla hade drömt om – tills Nummer Fem började skrika och stöka till hela Darlas hus. Det var inte okej! Det var inte alls vad hon hade väntat sig.

Nästa morgon letade Darla reda på ett nytt hem åt sina misslyckade experiment. Hon hade fått nog av kloner (och kärlek) för ett tag framöver. Hon bestämde sig istället för att fokusera på sin karriär och att göra nästa stora vetenskapliga genombrott. Vem vet vart det kan leda henne ...

Vi hoppas att ni gillade den här smygtitten på den vetenskapliga karriären och den lite märkliga kärlekshistorien. I vårt nästa äventyr ska vi följa en butiksägare och se vilka höjdpunkter och lågvattenmärken som kantar hens väg mot toppen.

I april kommer dina simmar att regera på arbetet i The Sims 4 Dags att jobba Expansion Pack. Du kommer att kunna kontrollera allt dina simmar gör medan de tar sig an tre olika karriärer, vare sig det blir att rädda liv som en djärv doktor, lösa brott som en orädd kriminalare eller skapa uppfinningar som galen forskare. Du kommer även att kunna sätta dina simmars företagsamhet på prov när du skapar och anpassar unika butiker. Dessutom finns det nya lokaler, fler färdigheter och en chans att bli vän med några rymdvarelser!

Följ oss på Twitter, gilla oss på Facebook och prenumerera på vår YouTube-kanal.

* Kräver spelet The Sims 4 för att spela (säljs separat) och internetanslutning för installation

Kommentarer