Nytt blogginlägg - DJUNGELÄVENTYR: EN VANLIG DAG

Thesims.se har lagt upp ett nytt blogginlägg om nya Game packet Djungeläventyr samt lagt upp en trailer som går djupare in i den nya världen och vad vi kan förvänta oss. 

Hallå där, simmare!

The Sims 4 Djungeläventyr* svingar sig in den 27 februari och i detta Game Pack får dina simmar uppleva ett helt nytt kulturellt resmål: Selvadorada. Här finns det så mycket att utforska så varför inte se oss som din guide, med goda råd om hur du får ut det mesta av en dag i djungeln.

Först går du till Puerto Lllamante. Det är den lokala marknaden där du kan hitta överlevnadsutrustning, prylar, fotomöjligheter och mycket mer för att förbereda din sims utflykt. Vissa föremål kan skydda din sim på resan, som spindelolja och motgift. Om du förbättrar din färdighet i selvadoradiansk kultur får du tillgång till hemlig utrustning, som hjälper simmarna på traven. Okej, nu är du redo att utforska. Kom igen!

Vänta lite. Dånande vattenfall. Kvittrande fåglar. Oj, det här vackra landskapet förtjänar en extra titt! Innan du kastar dig in i en massa vilda äventyr kan du låta din sim uppskatta hur vackert och grönskande Selvadorada faktiskt är. Inte undra på att simmarna blir förundrade.
Okej, då fortsätter vi! När du börjar få koll på omgivningen, kan du börja leta efter det omiscanska templet. Och när du gör det kan dina simmar hitta rikedomar bortom sina vildaste fantasier! Men sakta i backarna. Det finns en massa fällor att se upp för, vissa är till och med dödliga. Din sim måste ta sig förbi dem för att komma längre in i templet, där nya överraskningar väntar bakom varje hörn. Glöm inte att gå tillbaka till templet flera gånger. Eftersom det har magiska krafter kommer varje besök att vara annorlunda. Hoppla.

Hur gjorde de det där? När du kommer tillbaka till baslägret kan du bättra på din arkeologifärdighetgenom att undersöka alla saker du har hittat. Du kan hitta artefakter, mystiska reliker och kristaller. Simmarna kan till och med ta med sig dem hem som minnen (eller bevis!) av sina vilda äventyr.

Efter allt utforskande behöver din sim varva ner lite! Kila över till cantinan för att fira din modiga insats och lär känna lokalbefolkningen och deras traditioner. Låt natten bli till dag med nya heta danssteg och höj ett glas för dina djungeläventyr!

Är du rustad för en helt ny upplevelse? Vi längtar efter att få se alla era upptäckter i The Sims 4 Djungeläventyr när det släpps över hela världen till PC och Mac den 27 februari 2018. Om du inte redan gör det, så glöm inte att följa oss på TwitterInstagram och Twitch, gilla oss på Facebook och prenumerera på vår YouTube-kanal.Kommentarer